Gå til hovedinnhold

Trenger andre eller tredje årsstudent fra skolebibliotekkunnskap som kan gjøre litteratursøk for oss

Hopp til hovedinnhold

Vi søker etter en dyktig og engasjert person som kan gjøre litteratur søk for oss. Dette er en 20% stilling eller en stilling på timesbasis, avhengig av kandidatens preferanser.Arbeidsoppgavene vil primært innebære å utføre litteratursøk for oss, finskriving og klargjøring av litteraturlister og annet teknisk arbeid knyttet til referanser. Vi søker en person som er svært dyktig på å finne relevant forskningslitteratur og som har evnen til å jobbe selvstendig. Vi tilbyr en spennende stilling med fleksible arbeidstider. Stillingen lønnes etter lønnstrinn 35, som tilsvarer 414 200 kr. Du trenger ikke å bo i Bergen for å jobbe hos oss. 

Hvis du er interessert i stillingen, send oss en kort søknad som inkluderer karakterutskrift og CV. Søknaden kan sendes til mona.machrouh@uib.no Vi ser frem til å høre fra deg! 

Stilling

Stillingstittel: Littartursøk
Publisert: 2023-05-16
Type stilling: Midlertidig stilling
Frist: Fortløpende
Oppstart: Etter avtale
Stillingsprosent: 20%

Fagområder

  • Samfunnsfag

Sted

  • Vestland

Kontaktperson

Kontaktperson

Mona Machrouh

Forskningskoordinator
Centre for Research on Discretion and Paternalism, Institutt for politikk og forvaltning, UiB

The Centre for Research on Discretion and Paternalism er et internasjonalt forskningssenter ved Universitetet i Bergen. Senteret tar for seg sentrale temaer innen samfunnsvitenskapen ved å undersøke regjeringens bruk av makt overfor borgerne og begrunnelsene for statlige inngrep i menneskers liv. Viktige empiriske fokusområder er barnevern og barns rettigheter. Du kan lese mer om oss her.   

Åpne nettsted