Vågsbygd Turn IL søker hovudtrener

Hopp til hovedinnhold

Vågsbygd Turn har vokst mye de siste årene og bygger nå ny turnhall som åpner august 2021. Dette vil gi svært gode treningsforhold for våre gymnaster. Som hovedtrener vil du ha ansvar for å utvikle klubben innenfor troppgymnastikk. Du vil ha ansvar for at klubben kan hevde seg både på lokalt og nasjonalt nivå.

Arbeidsoppgaver:
• Ansvar for planlegging og gjennomføring av trening for partier innen troppsgymnastikk og breddeaktiviteter fra 3. klasse og oppover
• Bidra til rekruttering til, og videreutvikling, av konkurransegruppen
• Skape gode trenerteam og bidra til å bygge felles klubbkultur og bidra med kompetansehevning internt
• Delta på oppsatte konkurranser og samlinger samt bidra på klubbens egne arrangementer

Kvalifikasjoner:
• Faglig kompetanse og erfaring som trener på klubb/forbundsnivå innen troppsgymnastikk og/eller TeamGym
• Sikringskurs innen troppsgymnastikk og/eller TeamGym
• Gode pedagogiske organisatoriske evner
• Gode samarbeidsevner og en positiv relasjonsbyggende personlighet

Treneren må arbeide innenfor de retningslinjer og regler som gjelder for norsk idrett generelt og overordnede strategier for Vågsbygd Turn IL.

Det må påregnes kveld- og helgearbeid. Arbeidstiden kan diskuteres, vi kan tilby en 50%-100% stilling. Lønn etter avtale. Vi kan hjelpe med å skaffe bolig og har mulighet til å låne ut hytte på skisportstedet Bortelid, 2 timer fra Kristiansand. Stillingen rapporter til daglig leder. Søknader blir behandlet konfidensielt.

Stilling

Publisert: 2021-06-10
Type stilling: Deltid
Frist: Fortløpende
Oppstart: Etter avtale
Stillingsprosent: 50%

Fagområder

  • Uspesifisert

Kontaktperson

Kontaktperson

Lise Marie Selseng

Daglig leder
Vågsbygd Turn IL

Vågsbygd Turn holder til i bydelen Vågsbygd i Kristiansand. Klubben ble startet opp i 2013 på initiativ fra en gruppe engasjerte foreldre fordi behovet for et turntilbud på vestsiden av byen var stort. Siden den gang har vi vokst kraftig og har per i dag ca. 250 medlemmer fra 4-8 år, fordelt på bredde- og konkurransepartier innen apparat- og troppsgymnastikk.
I august 2021 flytter Vågsbygd Turn inn i ny turnhall som vi har bygget på eget initiativ for å gi våre medlemmer bedre rammer for turnglede, mestring og utvikling. Vi forventer da å vokse ytterligere, både i antall medlemmer og aktivitetstilbud.

Åpne nettsted