Vi er på utkikk etter nye student- og sommervikarer til våre bankkontor

Vi søker initiativrike studenter med nysgjerrighet på en karriere i bank!

Handelsbanken er en personlig bank, hvor kunden alltid står i fokus. For å lykkes og trives hos oss drives du av å skape gode kundeopplevelser og er uredd i møte med andre mennesker. I Handelsbanken mener vi resultatene kommer når vi jobber sammen, og strekker oss derfor langt for å hjelpe hverandre. Vi ser etter deg med et stort ønske om å bidra til fellesskapet, og en vilje til å trå til der det trengs.

Arbeidsoppgaver

Vårt mål er at du skal få et innblikk i hvordan vi jobber i Handelsbanken. Det er vanskelig for oss å si konkret hvordan arbeidshverdagen din vil se ut, men griper du mulighetene vil du involveres i det meste som skjer på et bankkontor hos oss. Arbeidsoppgavene vil variere, og vi ser derfor etter deg som har driv, som tar initiativ og som er nysgjerrig på vår måte å drive bank på.

Personlige egenskaper

• Liker å samarbeide med andre, men har også evne til å arbeide selvstendig
  • Er strukturert, målrettet, nøyaktig, og har et øye for tall
  • Er nysgjerrig, initiativrik, positiv og serviceinnstilt

På et kontor i Handelsbanken får du innblikk i både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Våre kontor har et høyt aktivitetsnivå, godt arbeidsmiljø og utfordringer som vil gi deg en god plattform for videre utvikling i banken.

Som studentvikar vil du jobbe 8-16 minimum 1 dag i uken, samt mer ved behov. Det forventes for øvrig at du kan jobbe tilnærmet fulltid i ferier. Som sommervikar vil du jobbe fulltid i minimum 6 uker i løpet av sommeren. Øvrig arbeidstid avtales internt med det aktuelle kontoret.

Oppgi spesifikt i din søknad kontoret/kontorene du ønsker å søke deg til, og om du ønsker å søke som studentvikar eller sommervikar.

Vi søker studentvikarer til følgende kontor:

• Bergen Sentrum
  • Bergen Syd
  • Bodø
  • Bryn
  • Drammen & Kongsberg
  • Haugesund
  • Larvik
  • Lillehammer
  • Sandvika
  • Stavanger Straen
  • Tønsberg

Vi søker sommervikarer til følgende kontor:

• Mo i Rana
  • Kristiansand

Ønskede kvalifikasjoner:

• Helst ser vi at du går 1-3. året på BSc fortrinnsvis innen økonomi, men det viktigste for oss er en stor interesse for bank og service
  • Relasjonsbygger som drives av fornøyde kunder
  • Stå på-vilje og et ønske om å bidra der det trengs

Om en stilling som sommer-/studentvikar virker interessant for deg, kan vi til gjengjeld love deg at hos oss får medarbeidere raskt tillit og ansvar. Du blir kjent med Handelsbankens konsept, og vil tilegne deg erfaring fra en bransje i rask endring. Du vil også bli en del av studentnettverket i banken.

Vi ønsker at du legger ved CV og søknad i pdf-format, samt vitnemål fra videregående skole, og karakterutskrifter fra høyere utdanning. Oppgi også spesifikt i søknaden kontoret/kontorene du ønsker å søke deg til, og om du ønsker stilling som sommer- eller studentvikar.

Lurer du på noe? Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig:

Tora Løvli Harstad: tora.harstad@handelsbanken.no

Fride Rikke Roska: fride.roska@handelsbanken.no

Stillingstittel: Studentvikar
Publisert: 2022-01-14
Type stilling: Midlertidig stilling
Frist: 2022-02-12
Oppstart: Etter avtale
Stillingsprosent: 20%

• Administrasjon og ledelse
  • Medie- og kommunikasjonsfag
  • Økonomi og juss

• Hele Norge

Tora Løvli Harstad

HR-intern
Handelsbanken

Handelsbanken tilbyr alle typer banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vår sterkt desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. I Handelsbanken tar vi utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger.

Åpne nettsted