Vil du være med å utgjøre en forskjell gjennom Internship i Deloitte?

Hopp til hovedinnhold

Er du nysgjerrig på hvordan det egentlig er å jobbe i et markedsledende selskap? Da bør du søke internship hos oss. Nå inviterer vi nemlig våre dyktigste søkere til en dag med faglig påfyll, networking, kurs og caseoppgaver med virkelighetsnære problemstillinger - som potensielt vil gi deg muligheten til et tilbud om internship i Deloitte.

MakeYourImpact@Deloitte – 11. eller 12. oktober (save the date)

Hva gjør en konsulent i Deloitte? Hvordan skaper vi verdi for våre kunder og hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut? Hvordan vil internshipet i de ulike forretningsområdene gjennomføres? På MakeYourImpact@Deloitte inviterer vi dyktige studenter til å bli kjent med sine potensielle, fremtidige kolleger på alle stillingsnivåer, bygge nettverk med folk som brenner for det samme som deg – og til å bli bedre kjent med Deloitte som organisasjon. Sammen med fasilitatorer vil dere løse spennende caseoppgaver og få kurs i presentasjonsteknikk!Dette er en unik mulighet til å vise oss hvem du er, hva du brenner for og hva som er dine styrker. Kanskje kan akkurat din deltakelse føre til et internship hos oss? 

Hva er Deloitte Internship?  

Gjennom vårt internship-program vil du få et solid innblikk i hva det vil si å være en ekte «Deloitter». Du vil få muligheten til å jobbe i team på reelle prosjekter hos våre kunder med konkrete problemstillinger, og avslutningsvis presentere og videreformidle kunnskap til resten av deltakerne.Du vil få tett oppfølging i hele perioden – blant annet gjennom en tildelt fadder, coach og prosjektleder, som du kan sparre med underveis. Et internship i Deloitte er en ypperlig mulighet til å bygge kompetanse, knytte relasjoner, sette teori ut i praksis, og ikke minst – utfordre deg selv.

Hvorfor velge internship i Deloitte?

Internship i Deloitte er et ettertraktet program, som er et lærerikt tilskudd til utdannelsen din. I tillegg gir et internship i Deloitte deg:

 • Erfaring fra arbeidslivet gjennom virkelige hendelser og prosjekter
 • Et bredt nettverk!
 • En spennende CV med relevant arbeidserfaring fra et av verdens største selskaper
 • En «ut av komfortsonen»-opplevelse
 • Mulighet for tilbud om fast jobb i Deloitte

Gjennom et internship i Deloitte vil arbeidet ditt utgjøre en forskjell hver eneste dag. Hvis du ønsker faglige utfordringer, lære av erfarne kolleger, samt utvikle deg som person, er Deloitte stedet for deg.Som intern i Deloitte tror vi at du har:

 • Meget gode akademiske resultater.
 • Vist stort engasjement og initiativ i løpet av studietiden gjennom f.eks. verv eller annen arbeidserfaring.
 • Motivasjon for å lære, integritet og tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet.
 • Interesse for teknologi og er nysgjerrig på hvordan digitalisering endrer omgivelsene.

Neste mulighet for internship er vinter og sommer i 2022.Audit & Assurance (tilgjengelig vinter 2022): For deg som har startet på en økonomirettet mastergrad (4. klasse), eller har startet i 3. klasse og som sikter deg inn på MRR-studiet.Financial Advisory (tilgjengelig vinter og sommer 2022): For deg som har startet på en økonomi- og finansrettet mastergrad (4. klasse). Financial Advisory har også et eget Forensic team, hvor vi ser etter deg som har startet på en økonomisk, teknisk eller samfunnsvitenskapelig mastergrad (4. klasse).Consulting (tilgjengelig sommer 2022): For deg som har startet på en økonomi-/business- og/eller teknologirettet mastergrad (4. klasse), eller har startet i 3. klasse på et IT-teknisk utdanningsløp.

I Audit & Assurance kan du søke på internship i både Oslo og Drammen. I Consulting kan du søke deg til både Oslo, Bergen og Stavanger. Hvor du ønsker din internplass får du mulighet til å presisere i vårt rekrutteringssystem når du søker. Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Husk søknadsfrist 3. oktober 2021.  

Stilling

Stillingstittel: Internship
Publisert: 2021-09-14
Type stilling: Praksis/Internship
Frist: 2021-10-03
Oppstart: Etter avtale

Fagområder

 • Administrasjon og ledelse
 • Datateknologi
 • Ingeniør- og teknologiske fag
 • Realfag
 • Økonomi og juss

Sted

 • Oslo

Kontaktperson

Kontaktperson

Rekruttering Deloitte

Deloitte

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.

Åpne nettsted
Se LinkedIn-profilen