ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en global teknologileder innen kraftnett, elektrifiseringsprodukter, industriell automatisering og roboter og drivsystemer, med kunder innen energiforsyning, vann og avløp, industri samt transport og infrastruktur. Ved å bygge videre på over 130 års innovasjonshistorie former ABB i dag fremtiden for industriell digitalisering med to klare verditilbud: overføring av strøm fra kraftverk til strømuttak og automatisering av industrien fra naturressurser til ferdige produkter. Som hovedpartner for ABB Formel E, den helelektriske internasjonale FIA motorsportklassen, flytter ABB grensene for elektrisk transport og bidrar til en bærekraftig fremtid. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 147 000 ansatte. www.abb.no

Med pågangsmot og samarbeid er det ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen.

Når du jobber i ABB, får du muligheten til å påvirke utviklingen, og sammen kan vi skape en bedre verden.

Hvis du ser etter meningsfylt arbeid, krevende, globale prosjekter og en sjanse til å forme morgendagens teknologi, kom til oss og bli med på energi- og produktivitetsrevolusjonen. 
I over 100 år har vi funnet opp nye måter å forsyne verden med strøm og forbedre produktiviteten på. Gang på gang har vi sett at komplekse utfordringer, avansert teknologi og en global eksponering har endret karrieren til dyktige fagfolk med høye ambisjoner.
Er tiden kommet til å endre din fremtid?

Vi søker etter medarbeidere med integritet, et globalt tankesett og et ønske om å utgjøre en forskjell.

Virksomheten har ingen registrerte oppgaveforslag

Virksomheten har ingen registrerte stillinger

Virksomheten har ingen registrerte resultater