Activepeople er et anerkjent rådgivningsselskap med tre forretningsområder:
 · Organisasjons- og lederutvikling
 · Rekruttering
 · Personalutleie
 Vi bistår virksomheter med å rekruttere, beholde og utvikle menneskene i organisasjonen.
 Activepeople ble etablert i Grimstad 2001. Vi er stolte over å ha levert tjenester til små og store virksomheter, og over å ha laget program som får talenter til å blomstre, kvinner til å bli synlige og ledergrupper til å bli gode lag som sammen skaper suksess. Det vi er mest fornøyd med er at vi gjennom alle disse årene har bistått våre kunder og samarbeidspartnere med å skape gode resultater.
 Uansett om vi bistår med organisasjonsutvikling, effektiviseringsprosesser, jakten på den beste økonomidirektøren eller innleie av en dyktig medarbeider tar vi mål av oss å sette selskapet i bedre stand til å levere.

Helt siden oppstart har vi valgt å ta initiativ til ulike tiltak som kan skape energi for enkeltmennesker og organisasjoner. Vi har med suksess arrangert møteplasser mellom arbeidsgiver og arbeidskraft.
 Vi er i dag etablert med kontorer i Grimstad. Alle vi som jobber i Activepeople hver dag forsøker å skape energi for våre kunder. Våre verdier - mot, troverdig og inspirerende - preger alt vi gjør, og er retningsgivende for hvordan vi forholder oss til hverandre og våre omgivelser.

Virksomheten har ingen registrerte oppgaveforslag

Virksomheten har ingen registrerte stillinger

Virksomheten har ingen registrerte resultater

Activepeople AS

Virksomhet: Activepeople AS

Beathe Berthelsen

Rådgiver Bemanning

Detaljer