Advokatguiden.no er en norsk tjeneste for å finne advokater i Norge. Enten du trenger en advokat for å hjelpe deg med en skattesak, eller en advokat for å bistå deg i en skilsmissesak, så finner du advokaten som best vil representere deg på Advokatguiden.no

På Advokatguiden.no er nemlig alle norske advokater listet. Advokatguiden.no henter alle advokater direkte fra databasen til Tilsynsrådet for advokatvirksomhet. Slik vil Advokatguiden.no alltid være oppdatert med siste informasjon, direkte fra myndighetene.

Advokatbladet.no døpte tjenesten for "TripAdvisor for advokater". Dette er en ganske treffende beskrivelse av hva Advokatguiden.no er, men i praksis vil man nok også kunne trekke paralleller til tjenesten Legelisten.no som mange kjenner.

Finn advokat i Norge

Advokatguiden.no tillater også klienter og tidligere klienter å legge inn vurdering av advokatene de har erfaring med. Enten du ønsker å gi ris, eller ros, vil du kunne gjøre dette helt anonymt på Advokatguiden.no Alle anmeldelser verifiseres manuelt av Advokatguiden.no sitt moderator team.

Ved å bruke Advokatguiden.no får man presentert alle norske advokater med kompetanse på rettsområdet man trenger hjelp til, og kan videre filtrere på klienters vurderinger, og på geografisk virkeområde.

Virksomheten har ingen registrerte oppgaveforslag

Virksomheten har ingen registrerte stillinger

Virksomheten har ingen registrerte resultater

Advokatguiden.no

Virksomhet: Advokatguiden.no

Erling Løken Andersen

Daglig leder

Detaljer