Any Lamp er Europas største online leverandør av belysningsprodukter, bestående av 15 forskjellige  nettsider i Europa. Vi er en raskt voksende bedrift med mer enn 4,000 ulike produkter fra kjente merkevarer som Philips, Osram, GE, Sylvania og vårt eget merke LINDEN. Hovedkvarteret vårt er lokalisert i Helmond, Nederland.

Hos Lampedirekte er arbeidskulturen profesjonell men avslappet, og vi en sammensatt gjeng med stort fokus på samhold. Hver fredag avslutter vi dagen litt tidligere for å feire slutten på uken! «Friday Drinks» på kontoret er en flott mulighet for våre ansatte til sosialisere og legge planer for helgen. Våre ansatte består av både unge og erfarne kollegaer, som gir den perfekte kombinasjonen av kunnskap og innovative nye ideer.

Grunnet et ungt og internasjonalt miljø, har er vi en veldig avslappet kultur på kontoret og en mengde sosiale aktiviteter i helgene. All kommunikasjon foregår derfor hovedsakelig på engelsk.  Du kan være trygg på at du vil føle deg velkommen av hvert medlem i teamet, bestående av 12 ulike nasjonaliteter. Hos Any Lamp vil du administrere dine egne oppgaver, ditt eget land og muligheten til å gjennomføre dine egne prosjekter.

Dersom du er ute etter en kick-start på din internasjonale karriere med et anerkjent og raskt voksende selskap, samt en fabelaktig opplevelse i den pulserende studentbyen Eindhoven, hva venter du på? Søk nå!

Virksomheten har ingen registrerte oppgaveforslag

Virksomheten har ingen registrerte stillinger

Virksomheten har ingen registrerte resultater

Any Lamp BV

Virksomhet: Any Lamp BV

Virksomheten har ikke registrert en kontaktperson.

Detaljer

    Any Lamp BV Ekkersrijt 7102 5692HC, Son en Breugel Nederland