Gå til hovedinnhold

Tannlege Klette & Co.

Hopp til hovedinnhold

Vår behandlingsfilosofi er å forebygge fremfor å behandle.

Det gjøres derfor grundige undersøkelser der vi bruker god tid på å informere pasientene om hva som skal gjøres for å unngå hull, sykdommer og skader i munnhulen. Gode daglig rutiner og hensiktsmessige kontroller av både tannlege og tannpleier bidrar til et sunt miljø og grunnlag for dine tenner.

Ved operativ behandling gjøres det kun det som trengs for å styrke tannen med fokus på funksjon og estetikk. Vi bruker derfor moderne materialer og substansbesparende metoder for å fjerne minst mulig av dine tenner.

Våre mål er å informere pasienten mest mulig for å skape trygghet. Du er i fokus hos oss. Pasientenes ønsker og behov er det viktigste for oss, og sammen med vår faglig kompetanse og flere alternativer planlegges riktig behandling. Noen ganger er ingen behandling det beste alternativet, og det blir du informert om. Uansett behandling er det viktig for oss at pasienten har en behandlingsplan og kostnadsoverslag uansett hva som skal gjøres. Denne måten blir pasienten trygghet og ingen overraskelser underveis.

Virksomheten har ingen registrerte oppgaveforslag

Virksomheten har ingen registrerte stillinger

Virksomheten har ingen registrerte resultater

Tannlege Klette & Co.

Virksomhet: Tannlege Klette & Co.

Knut Klette

Tannlege MNTF

Detaljer