Bachelorprogrammet i religion, etikk og samfunn gir innsikt i hvilken rolle religioner og livssyn spiller i historien og i vår tid. Som student får man utviklet gode analytiske ferdigheter, og får anvende faglig kunnskap og relevante resultater fra forsknings- og utviklingsarbeid på praktiske og teoretiske problemstillinger.
Informasjon om praksisperioden
Praksisperioden er på våren
Studenten er ute i praksis i 15 dager
Arbeidstid avtales mellom virksomhet, student og UiA i forkant av at praksisperioden starter
Praksisen er ulønnet
Studenten leverer et skriftlig arbeid til UiA
Emnet er ikke obligatorisk for studentene. I tillegg til praksis (10 studiepoeng) skal studenten parallelt ta 20 studiepoeng valgemner
Studenten må søke om plass etter nærmere utlysning fra fakultetet
Det er begrenset antall plasser tilgjengelig
Læringsutbytte
Etter fullført emne skal studenten:
ha generell innsikt i arbeidslivets krav og forventninger
ha innsikt i teorier om verdiskapning, organisasjoner, ledelse, endring, kommunikasjon, motivasjon, teamsammensetning, kulturbygging, selvledelse og rolleforståelse i arbeidslivet
ha bevissthet om egen kompetanse og dens relevans for yrkeslivet
ha kunnskap om hva som særpreger virksomhet, rutiner og arbeidsoppgaver hos den aktuelle praksispartneren
kunne reflektere over sammenhenger mellom praksis, innhold i eget studium og egen fagkompetanse
Dersom din virksomhet ønsker å se på muligheter for å ta imot studenter i praksis, ber vi deg svare på disse spørsmålene og sende de på mail til kontaktpersonen.
Merk at praksisperioden kun tilbys i vårsemesteret og utvelgelsen av kandidater til praksisplass skjer i løpet av høstsemesteret. Det kan av den grunn gå tid før et mulig praksissamarbeid er etablert.
Det er begrenset antall studenter og praksisplasser. Det forutsettes også en kvalitetssikring med tanke på det faglige læringsutbytte for studenten, for at UiA kan inngå en avtale om praksissamarbeid. Av disse grunner kan ikke Universitetet i Agder garantere for et praksissamarbeid.