Informasjonskapsler på Kompetansetorget

Hopp til hovedinnhold

Informasjonskapsler på Kompetansetorget

Informasjonskapsler på Kompetansetorget

Universitetet i Agder bruker informasjonskapsler (såkalte cookies) på kompetansetorget.uia.no for å gi deg bedre funksjonalitet på siden, bedre nettsider gjennom bruksanalyse og i forbindelse med markedsføring. Ved å bruke dette nettstedet med informasjonskapler aktivert i nettleseren din, samtykker du til denne bruken.

Du kan når som helst både deaktivere bruk av informasjonskapsler og slette disse fra dine enheter via innstillingene i din nettleser. Du kan også benytte dette verktøyet for å takke nei til både generell og interessebasert markedsføring (ekstern lenke). Vær da klar over at noe av funksjonaliteten på uia.no og andre nettsteder ikke vil fungere etter hensikten. Om du har spørsmål om bruk av informasjonskapsler på våre nettsteder, ta kontakt med webredaksjonen@uia.no.

Her er en oversikt over tilfeller der vi bruker informasjonskapsler på UiA.no i samarbeid med tredjeparter:

Google Analytics og AdWords

UiA bruker Googles analyseverktøy Analytics til å få oversikt over bruksmønsteret på nettstedet.

Ved søk på nettstedet lagres søkeordene. Disse kobles mot anonymiserte brukermønstre.

I perioder hvor vi bruker markedsføringsmidler til betalte søketreff gjennom Google Adwords, brukes også data fra Analytics til å optimalisere kampanjen. Informasjonen som samles inn skal behandles etter Googles retningslinjer for personvern (ekstern lenke). UiA sporer ikke brukernes ip-adresser. Informasjonskapslene lagres på brukernes enheter i opptil to år, avhengig av hva de brukes til.