Gå til hovedinnhold

Bacheloroppgave - Skillseed - Utvikling av en mobilapplikasjon

Hopp til hovedinnhold

Bacheloroppgave - Skillseed - Utvikling av en mobilapplikasjon

Skillseed AS er en bedrift opprettet av Magnus Harboe. Skillseed har tilknytning til UiA Nyskaping, UiA sin  innovasjonssatsing. Prosjektet gikk ut på å lage en iOS applikasjon der golfspillerere kunne finne trenere som passet deres nivå og som var i nærheten av dem. De viktigste kravene satt av Skillseed var at det skulle være mulig å lage egen profil, logge inn med Facebook, søke etter trenere og muligheten til å sende meldinger. 

Gjennom prosjektet har vi laget plan, estimert, analysert, designet, implementert og foretatt tester for å sikre god prosess og produktkvalitet. Vi har tatt i bruk teknologi og rammeverk, blant annet Firebase og Geofire, som skal gjøre applikasjonen skalerbart og klar for videre utvikling. Vi har endt opp med et produkt som møter kravene som ble satt i starten av prosjektet. Før applikasjonen kan publiseres gjenstår det fortsatt å implementere flere funksjoner og gjennomføre flere tester.  

Utviklingsprosessen har vært spennende og utfordrende. Det har vært lærerikt å ha en arbeidsgiver som setter krav og som bestemmer hva som skal gjøres. 

Fullført oppgave

Publisert:2018-05-18
Grad: Bachelor
Studium: It og informasjonssystemer
Leverings­tidspunkt: 2018 - Vår
Samarbeid: Skillseed AS

Fagområder

Fakultet

Emnekoder

Deltakere

  • Anders Nikolai Berntsen
  • Svein Bruce
  • Bjørn Erik Vik Olsen