Gå til hovedinnhold

Digital markedsplass for småoppdrag rettet mot studenter

Hopp til hovedinnhold

Digital markedsplass for småoppdrag rettet mot studenter

Bacheloropppgaven vår har gått ut på å utvikle et nettsted hvor studenter kan ta små oppdrag for å få en ekstra inntekt og erfaring relevant til studiet. Oppdragsgiver vil være bedrifter, privatpersoner og andre studenter som ønsker små oppdrag utført. Utviklingen ble utført i samarbeid med TietoEVRY som arbeidsgiver.  

Nettstedet har som hovedfokus å hjelpe studenter som ikke har tid eller mulighet til å skaffe seg en ekstrajobb. Bedrifter, privatpersoner og andre studenter vil også tjene på systemet ved at man kan få utført små oppdrag til en rimeligere pris av studenter som er ivrige på å hjelpe og lære. 

En stor del av oppgaven har også handlet om at det ble tatt i bruk et nytt rammeverk, Blazor WebAssembly. Dette var et ønske fra arbeidsgiver som ville teste ut om denne teknologien er noe de senere kan ta i bruk i egne prosjekter. Dette har vært krevende i den form at det gjennom prosjektets utførelse har vært lite ressurser på rammeverket og at det kun har eksistert i betaversjon. Rapporten innebærer dermed refleksjoner i områder hvor gruppen har tilegnet seg ulike erfaringer i Blazor WebAssembly. 

Underveis i prosjektet oppstod en situasjon som ingen hadde forventet - corona-utbruddet. Dette førte til at rutiner måtte endres og gruppen måtte tilpasse seg å jobbe hjemmefra. Dette ble en stor del av risikovurderingen, der sannsynligheten for flere risikoer økte. 

Link til videogjennomgang av midlertidig produkt: https://youtu.be/e0HnMWE1E6Y

Fullført oppgave

Publisert:2020-05-20
Grad: Bachelor
Studium: IT og Informasjonssystemer
Leverings­tidspunkt: 2020 - Vår
Samarbeid: TietoEVRY

Fagområder

Fakultet

Emnekoder

Deltakere

  • Elias Kløverød Brynestad
  • Julie Hodne Gundersen
  • Kristoffer Slettebakken
  • Phuong Ha Thi Pham
  • Sophie Lundgren Kleiva