Gå til hovedinnhold

Praksis hos Mystes

I Mystes, har jeg gjennomgått en betydelig utvikling innenfor rammeverket ASP.NET, med et spesielt fokus på backend-utvikling. Dette inkluderte å arbeide med Open Telemetry for å identifisere og håndtere potensielle flaskehalser i applikasjonen i sanntid, et viktig steg for å standardisere telemetri.

Min reise involverte omfattende arbeid med analyse og design, samt oppsett av e-postservere og andre servertyper. Jeg tok også en aktiv rolle i å utvikle databasen og arkitekturen for våre prosjekter, der jeg benyttet meg av "Clean Architecture"-modellen. Denne modellen ble valgt basert på tidligere erfaringer og suksess, og til tross for overveielser om å bruke "microservices" for å forbedre modulariteten og kodestandardene, valgte jeg til slutt å ikke implementere dem. Dette var en strategisk avgjørelse for å fremskynde utviklingsprosessen, men med muligheten til å inkludere "microservices" i fremtiden.

Mine prestasjoner inkluderer oppsett av en e-postserver, konfigurasjon av en Ubuntu-server med MariaDB, og oppsett av en annen Ubuntu-server spesifikt for utviklingsmiljø, og kommet et stykke på vei med programmeringen. Jeg har også lagt grunnlaget for prosjektplanlegging ved å utarbeide brukerhistorier og en funksjonsliste i Azure DevOps.

Fullført oppgave

Publisert:2023-11-16
Grad: Bachelor
Studium: IT og Informasjonssystemer
Leverings­tidspunkt: 2023 - Høst
Samarbeid: Mystes

Fagområder

Fakultet

Emnekoder

Deltakere

  • Carsten Østergaard