Gå til hovedinnhold

Praksis hos Phonero

Høsten 2023 har Tobias Kroknes Kristiansen og Linh Phuong Tra vært i praksis hos Phonero. 

Phonero er et norsk telekommunikasjonsselskap grunnlagt i 2008, og er en del av Telia. Phonero har et spesialisert fokus på skreddersydde kommunikasjonsløsninger og brukervennlige telefoniløsninger for bedrifter av ulik størrelse, samt offentlig sektor. Phonero tilbyr gode mobiltjenester og løsninger med fokus på høy kvalitet som bidrar til å effektivisere og forenkle bedriftskommunikasjon i hverdagen.

I løpet av praksisperioden ble vi involvert i en rekke oppgaver, hovedsakelig rettet mot forbedring av brukergrensesnittet i to webapplikasjoner: Ditt Phonero og Din Bedrift, som betjener over 100 000 kunder. Vårt arbeid varierte fra å implementere nye funksjoner til å rette feil i alle deler av Phoneros systemer. Denne erfaringen har lært oss verdien av samarbeid i et team og hvordan vi skal utvikle kode som vil nå brukerne på en målrettet måte. Denne innsikten har vært uvurderlig og vil være til stor nytte i våre fremtidige karrierer. Dette har vært utrolig nyttig og vil hjelpe oss i videre jobber. I tillegg har vi hatt gleden av å samarbeide tett med et dyktig team hos Phonero, som alltid var tilgjengelig for å hjelpe og dele sin ekspertise. 

Oppsummert har vårt internship hos Phonero vært en fantastisk opplevelse, hvor vi har tilegnet oss verdifull kunnskap og praktisk erfaring som systemutviklere. Phonero har en blanding av hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, samt mange interessante og spennende aktiviteter som vi har hatt gleden av å delta i. Dette har bidratt oss betydelig til vår motivasjon i arbeidsprosess.

Fullført oppgave

Publisert:2023-11-14
Grad: Bachelor
Studium: IT og Informasjonssystemer
Leverings­tidspunkt: 2023 - Høst
Samarbeid: Phonero

Fagområder

Fakultet

Emnekoder

Deltakere

  • Tobias Kroknes Kristiansen
  • Linh Phuong Tra