Gå til hovedinnhold

Utvikling av web-applikasjon for reservering av ressurser

Hopp til hovedinnhold

Utvikling av web-applikasjon for reservering av ressurser

Dette prosjektet er utarbeidet av studentgruppen The Radioheads i samarbeid med Capgemini Kristiansand. Dette samarbeidet ble startet under RefreshIT 2021 i Oktober 2021. Oppgaven vi fikk tildelt gikk ut på å utvikle et system hvor ansatte hos Capgemini kunne reservere møterom i de nye kontorene til bedriften. Systemet skulle også være fleksibelt slik at det det er mulig å leie ut flere ressurser enn bare grupperom. 

Produktet vi har utviklet er implementert på en web-applikasjon, og har blitt utviklet slik at det skal være mulig å videreutvikle produktet skulle det være ønskelig. Prosjektet har vært en full-stack oppgave hvor vi har satt satt fokus på systemkravene med høy prioritering, og gjennom flere prosesser har vi endt opp med et vell-fungerende produkt som oppfyller kravene satt i oppgaven.

Oppgaven og prosessen har gitt hele gruppen god erfaring og læring, hvor vi har fått muligheten til å få erfare hvordan det er å delta i ett reelt utviklingsprosjekt. Vi har fått muligheten til å lære oss moderne utviklingsverktøy og jobbe med relevant utviklingsmetodikk. 

Fullført oppgave

Publisert:2022-05-18
Grad: Bachelor
Studium: IT og Informasjonssystemer
Leverings­tidspunkt: 2022 - Vår
Samarbeid: Capgemini

Fagområder

Fakultet

Emnekoder

Deltakere

  • Jaran Faret
  • Stig Hagum
  • Andreas Hennestad
  • Martin Nyenget Løvberg