Gå til hovedinnhold

Videreutvikling av Automated Process Management (APM) system

Hopp til hovedinnhold

Videreutvikling av Automated Process Management (APM) system

Som en gruppe hadde vi vårt bachelorprosjekt hos bedriften Gridd.ai Robotics AS. Oppgaven vi fikk vår å bygge nye funksjoner på et allerede eksisterende system de hadde - for å forberede det til markedet. Funksjonene vi skulle implementere for bedriften involverte bruk av kunstig intelligens og verktøy for prosessmodellering. Oppgavene i prosjektet var ikke ment til å bli ferdigstilte og komplette ved prosjekt avslutinging, ettersom de krevde mye planlegging og utvikling. Vi måtte derfor arbeide med tanke på at noen skulle videreutvikle etter vi ble ferdig med prosjektet.

Gjennom semesteret brukte vi rammeverket Scrum. Mye undersøkelse gikk inn i å lære IBM Watson, samtidig å bruke den til utvikling av de nye funksjonene. Andre funksjoner som var bedre kjent for oss ble planlagt, produsert, testet og implementert i systemet til bedriften. Disse funksjonene krevde bruk av både webdesign, programmering, og database-design.  

Implementasjon av verktøyet ble gjennomført og levert til bedriften med tilhørig dokumentasjon.
Det å ta i bruk kunstig intelligens i dette prosjektet viste seg å være en større oppgave enn antatt. Funksjonene relatert til dette endte derfor opp med å ikke bli tatt med i det endelige resultatet, grunnet mangel på tid og ressurser. Vi lærte mye om hvordan den kunstige intelligensen kunne blitt brukt i systemet og skrev dokumentasjon om dette. Vi leverte våre funn til bedriften slik at de kunne ta det videre med andre utviklere.

Fullført oppgave

Publisert:2020-05-28
Grad: Bachelor
Studium: IT og informasjonssystemer
Leverings­tidspunkt: 2020 - Vår
Samarbeid: Gridd.ai Robotics

Fagområder

Fakultet

Emnekoder

Deltakere

  • Tobias Albert
  • Tord Vetle Gjertsen
  • Edvin Myhren
  • Adrian Nesvik
  • Espen Thorsen Frank