Gå til hovedinnhold

Kristin Endresen-Maharaj

Associate Professor

Kontor:
E2316 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Research group:

Learning
, 2004,16(10), 22-24.

Vitenskapelige publikasjoner

• Brehmer, Mareike; Endresen-Maharaj, Kristin (2024). Presentation of ValiDE: Values in Democratic Education.
  • Endresen-Maharaj, Kristin; Kristiansen, Aslaug; Haraldstad, Åse (2024). Exploring teachers approaches to polarization tendencies in groups of pupils.
  • Kristiansen, Aslaug; Endresen-Maharaj, Kristin; Haraldstad, Åse (2024). Exploring teachers approaches to polarization tendencies in student groups.
  • Endresen-Maharaj, Kristin (2024). Arbeid med demokratiforståelse i skole og lærerutdanning.
  • Kristiansen, Aslaug; Haraldstad, Åse; Endresen, Kristin (2023). – Læreryrket må fylles med mening igjen.
  • Haraldstad, Åse; Kristiansen, Aslaug; Endresen, Kristin (2023). Hva får lærere til å bli i skolen? Meningsbærende element i læreryrket.

Sist endret: 13.03.2024 13:03