Gå til hovedinnhold

Visuell kommunikasjon og designmanual

Hopp til hovedinnhold

Problemstilling:

Vår nåværende visuelle profil trenger en forbedring som gir økt visuell kommunikasjon som resonnerer med vårt publikum og forsterker vår merkevare. Bedriften trenger også en implementering av designmanual som bidrar til å opprettholde en god visuell profil.

Prosjektet:

Gjennom arbeidet vil studentene få tilgang til designhåndbok som inkluderer blant annet ønsket typografi og fargepalett. Hovedsakelig ønsker vi forbedring av grundervideoer som pitchvideo og demovideo. Det er også behov for nye bilder og promofilmer. 

Det er også et ønske om å forbedre nåværende primærlogo. 

 Vi har mange tanker og ideer, men vi vil også gjerne utfordres av deg. Så hvis du har noe du virkelig ønsker å jobbe med, utfordre oss, så kan vi se om det er mulig å forme et prosjekt som passer bedre til dine unike ferdigheter eller om det er noen spesielle ferdigheter du ønsker å benytte prosjektet til å bygge!

Link til veldig tidlig mockup: https://youtu.be/GjlrKQafTC4

Det er lavterskel for å ta kontakt for en prat, enten på campus eller kontakt oss gjerne:

Mobil Maria: 478 60 711. Mail: maria.volpe@vediverde.com

Oppdragsgiver

Vedi Verde AS

Vedi Verde AS er en startup som jobber med å utvikle en programvare som vurderer bærekraft gjennom hele livsløpet, og hjelper de prosjekterende med å automatisere og kalkulere en rekke prosesser i et byggeprosjekt. Dette fører til at kalkuleringer og nødvendig informasjon er tilgjengelig i sanntid for prosjekterende og nøkkelpersoner. Programvaren hjelper også med å utarbeide dokumentasjon som viser at byggeprosjektene er bærekraftige, noe som er viktig for finansinstitusjoner og investorer.

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert: 2024-02-16
Status: Ledig
Grad: Uspesifisert

Fagområder

Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.