Gå til hovedinnhold

Rådgiver ekstern kommunikasjon

Hopp til hovedinnhold

Vi er stolte av å være en viktig bidragsyter i det grønne skifte! Nå har vi satt oss en ambisjon om å vise mer hva vi gjør, og hvordan vi jobber slik at kunder, partnere, egne ansatte og potensielt nye ansatte kan bli bedre kjent med Omexom i Norge. For å hjelpe oss med dette, ser vi etter en student innen journalistikk, markedsføring og/eller kommunikasjon, som har erfaring fra og en sterk interesse for profilering i eksterne medier som SOME kanaler, nettsiden vår og evt mediasaker. Vi har ledig en midlertidig stilling som rådgiver ekstern kommunikasjon. (timer)

 

Arbeidsoppgavene består av:

- delta i internt kommunikasjonsteam

- ved behov delta i interne og eksterne møter, på anlegg osv for å få innsikt til å skape innhold

- produsere innhold til Omexom sine SOME kanaler og nettside

- analysere og vurdere effektene av ulike kommunikasjonsstrategier

 

Dette er en jobb for deg som:

Vi ser for oss en person som kan jobbe ca 30-50% i uka. Det er viktig med noe lokal tilstedeværelse, så minimum 1 dag i uka på kontor i Kristiansand. Det er nødvendig å være fleksibel ettersom dagene er preget av hva som skjer i organisasjonen, og som det er nødvendig å fange opp. Evne til planlegging er derfor viktig, slik at dagene blir godt utnyttet. Du bør like å jobbe selvstendig med planlegging, produksjon og analyse, samtidig som du kan jobbe godt i team med andre der innspill og erfaringer deles.

 

Vi ser etter deg som:

Vi ønsker oss en person med teft for hva som treffer ulike målgrupper. Som er god med tekst og bilde/film, og kan produsere innhold selv og være en sparringspartner internt for andre som lager innhold. Det er mange måter å skaffe relevant innhold på, så det er en stor fordel å være proaktiv og interessert slik at du fanger opp det som skjer og kommer i kontakt med menneskene i organisasjonen som har interessante ting å dele.

Egenskaper

  • proaktiv
  • positiv og kommer lett i kontakt med andre
  • tar ansvar 

Hva kan Omexom tilby deg:

  • Erfaring fra et solid selskap
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø

Dersom dette er noe for deg, send oss en søknad og din CV. Vi rekrutterer fortløpende.

 

Stilling

Stillingstittel: Rådgiver ekstern kommunikasjon
Publisert: 2024-04-17
Type stilling: Midlertidig stilling
Frist: Fortløpende
Oppstart: Etter avtale
Stillingsprosent: 30%

Fagområder

  • Medie- og kommunikasjonsfag

Sted

  • Agder

Kontaktperson

Kontaktperson

Merethe Konningen

HR Business Partner
Omexom

Omexom er leverandør av bærekraftige løsninger og tjenester for energidistribusjon. Vi er en totalentreprenør som leverer infrastruktur og vedlikehold i hele verdikjeden – fra der kraften produseres, frem til husveggen der du bor eller jobber.

Åpne nettsted